Tävlingsinformation 2024

Hemsidan uppdaterad

Nu har vi uppdaterat hemsidan men information inför Quality Hotel Games 2024. Tävlingen går som vanligt helgen vecka 3 och årets tävlingsdatum är 19-21 januari. Under fredagskvällen smygstartar vi med 200 meter för seniorklasserna.

Hemsidan uppdaterad

Vi är glada över att vår hemsida nu har blivit uppdaterad med all den information du behöver inför Quality Hotel Games 2024. Som traditionen bjuder äger tävlingen rum under helgen vecka 3, med årets datum satt till den 19-21 januari. För att kickstarta evenemanget på bästa sätt smygstartar vi redan på fredagskvällen med en intensiv 200 meters tävling för seniorklasserna.

Vi vill också meddela att Quality Hotel Games har genomgått en uppfräschning av  tävlingsloggan. Detta är ett resultat av vårt partnerskap med Quality Hotel som har uppdaterat sina färger.

Quality Hotel Games har alltid varit ett evenemang som samlar entusiastiska deltagare från alla åldrar, från barn till ungdomar och seniorer. Vi ser fram emot att fylla Telekonsult Arena med tävlingsglädje och spänning, och vi hoppas att du är lika entusiastisk som vi är.

Håll ögonen på vår hemsida för ytterligare detaljer om tävlingen, anmälningsinformation och mycket mer. Vi ser fram emot att träffa dig på Quality Hotel Games 2024 och skapa ännu ett minnesvärt år tillsammans!


Hotell

11 september 2023

Quality Hotel Royal Corner har liksom tidigare år tagit fram specialpriser för alla som bokar rum hos dem med koden "QUALITY HOTEL GAMES".

TACK!

22 januari 2023

Vi, IFK Växjö, vill tacka alla som under helgen besökt Telekonsult Arena och Quality Hotel Games.

Åk till toppen